ترشی با پوست پرتقال
نوشته شده توسط : پرهام بيات

مواد لازم

سركه1 لیتر
نمك قدری
پوست پرتقال 400  گرم
فلفل قدری
پوست نارنج قدری

طرز تهیه :


پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب میجوشانیم و 24 ساعت در آب سرد میگذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض میکنیم تا تلخی آن کاملا گرفته شود . بعد پوستها را روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آنرا از چرخ رد میکنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان میریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم .

ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم ، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط مینمائیم و میجوشانیم




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 868
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: